Loading...
Tamplarie PVC – Alsecco.ro2020-02-17T16:19:26+00:00

Project Description

Ai un proiect? Noi te putem ajuta!

Cere o oferta


Culisante Veka Slide

Sistemul de ferestre Veka 82MD ProSafe


Sistemul Veka Softline 82

Sistemul de ferestre VEKA Softline 82 MD


Sistemul de ferestre Veka 76

Sistemul de ferestre Veka 76

-Disponibil in curând –


Sistemul Veka Softline 70

Sistemul de ferestre VEKA Softline 70mm

Sistemul Komerling


Komerling 70

Sistemul Komerling 70


Komerling 76

Sistemul Komerling 76

KÖMMERLING prezintă o gamă extinsă de ferestre și sisteme de închidere superioare. Gama noastră diversificată de sisteme vă oferă baza pentru a crea un design unic și personal căminului dumneavoastră. Marca KÖMMERLING oferă sisteme de ferestre și uși rezidențiale de cea mai înaltă calitate formând o unitate puternică în profine Group. Gama este completată cu sisteme de profile personalizate pentru ferestre.

Feronerie de calitate – Winkhaus Acive Pilot


Winkhaus Active Pilot

Feronerie de calitate – Winkhaus Active Pilot

Ferestrele ALSECCO

Ferestrele sunt una dintre cele mai importante investiții atunci când se construiește o casă. Parametrii lor determină, printre altele, clasa energetică a unei clădiri și confortul locuitorilor săi. Este posibilă dotarea  ferestrelor ALSECCO PREMIUM din PVC , marca Veka  cu sisteme de economisire a energiei, triple vitrate și armături speciale din oțel. Ferestrele noastre sunt deja echipate în versiunile de bază cu accesorii avansate tehnologic, care garantează o bună izolare termică și acustică, precum și un bun confort de utilizare.

Ferestrele din PVC  ALSECCO  PREMIUM garantează cel mai înalt nivel de economisire a energiei, securitate, izolare fonică și estetică. Oferta noastră include soluții care se remarcă atât în ​​ceea ce privește calitatea ferestrei, a montajului, cât și designul, ceea ce oferă un efect vizual spectaculos. În ceea ce privește economisirea energiei și alți parametri, sistemele noastre respectă standardele tehnice foarte stricte și toate cerințele arhitecților și investitorilor

Parteneri

Cere o oferta

Nume*
Prenume *
Email *
Telefon

Subiect

Cu ce va putem ajuta?

Trimite-ne o schema