Loading...
Accesorii usi2020-02-16T16:56:28+00:00

Project Description

Ai deja un plan? Noi il transformam in realitate!

Cere o oferta

Secustik mâner

Ușile antifurt și ferestrele armate nu sunt totul. Pentru a avea o mare siguranță, merită să investești în mânerele bine alese. Unul dintre astfel de soluții este de a alege inteligent mânere Secustik® din noua generație, în care unul trebuie să ANTIFURT inclusiv mecanismul de blocare a rotirii care protejează geamul împotriva tentativelor de spargere si de mișcarea bolțurilor feroneriei din exterior.

Sistemul Veka 70 mm
Sistemul Veka 70 mm

Mânere

Când investiția este o construcție sau o renovare generală a casei, mânerele ferestrelor si ușilor par a fi un mic detaliu, dar sunt detaliile care creează efectul estetic final. Mânerele folosite în ferestrele Alsecco vin într-o varietate de forme, lungimi și culori, fiind completarea perfectă a cadrelor de ferestre.

Mânerele ergonomice sunt fabricate din cele mai bune materiale. Numai tehnologiile dovedite au fost utilizate în construcția lor, ceea ce asigură confortul pe termen lung al utilizării. Mecanismul este durabil și, în același timp, vă permite să controlați cu ușurință fereastra fără a folosi forța. Mânerele folosite la echiparea ferestrelor Alsecco sunt oferite în cinci versiuni, care corespund nevoilor diferite ale clienților. Oferim. modele de manere cu cheie, pentru a preveni deschiderea ferestrelor, care sunt perfecte pentru atunci când in casa sunt copii mici sau mânere care împiedică efracție cu o rotație specială mecanism de blocare, care împiedică fereastra de la tentativele de efracție prin mutarea blocatorilor, a elementelor de închidere tip ciuperca prin actipnarea din exterior.

Sticlă eficientă din punct de vedere energetic

Cea mai mare scurgere de căldură datorata ferestrelor și facturile mari pentru încălzire sunt deja în trecut. Compania Alsecco are în prezent în oferta sa unități de geam termoizolant cu un coeficient de transfer termic de Ug = 0,4, Ug = 0,5 și Ug = 0,7 W / m2K.Coeficientul de transfer de căldură al geamurilor (Uw) și geamurilor (Ug) sunt principalii parametri care determină eficiența energetică a ferestrelor și a clădirilor complete.

Cu cât coeficienții de transfer de căldură sunt mai mici, cu atât facturile dvs. de încălzire sunt mai mici. Merită, înainte de a cumpăra ferestrele, să întrebați parametrii lor. Posibilitatea dotării ferestrelor Alsecco cu astfel de coeficienți scăzuti la geamuri este răspunsul companiei la cererea tot mai mare de astfel de produse.

Sistemul Veka 70 mm
Sistemul Veka 70 mm

Console

Instalarea corectă este garanția bunei funcționări a ferestrelor. Suntem conștienți de acest lucru și pentru aceasta oferim clienților noștri console care asigură montarea, asamblarea ușoară și sigură, în conformitate cu instrucțiunile Producatorului. Soluțiile noastre sporesc capacitatea de izolatie termica fără a fi nevoie să folosiți sisteme suplimentare.

Un alt avantaj al acestui sistem este și poziționarea corectă a geamului pentru a obține cea mai bună izolație care crește nivelul de eficiență energetică. Montarea acestui tip este o soluție ideală pentru case eficiente din punct de vedere energetic și pasive.

Jaluzele(Rulouri)

Datorită gamei largi de varietati de modele si culori, este ușor să adaptați culorile rulourilor la culorile ferestrelor. Rulourile nu protejează numai rezidenții împotriva furtului, ci și împotriva zgomotului și a temperaturii prea scăzute sau prea mari. Exista o mare variatate de modele ale casetelor in functie de tipul de montaj al sistemului ales. Modul de actionare a acestora poate fi manual, pe manivela, electric pe buton sau cu telecomanda sau prin temporizator.

Sistemul Veka 70 mm
Sistemul Veka 70 mm

Geam – sticla decorativa

Sticla decorativă este soluția ideală pentru a vă asigura interiorul influxul de lumină, separându-l de restul spațiului în același timp. Folosirea unor astfel de geamuri în cameră permite difuzarea luminii în grade diferite și estomparea contururilor imaginii, asigurându-se că oamenii care stau acolo au o libertate deplină. Având în vedere valorile lor decorative, sticlele ornamentale pot fi folosite ca pereți în birouri, elemente de rampe sau ușile de sticlă, oferind interior o lumină, se simt modern și este scris în tendința de a combina arhitectura suprafetelor.

Feronerie rezistenta la efractie WK2

Materialul folosit de catre Producatorul Winkhaus la nivelul de echipare a sistemului cu Feronerie Winkhaus WK2 este rezistent la efracție pentru ferestre și uși de balcon. Ușile echipate cu elemente rezistente la efracție, cu așa-numitele role tip „ciupercă”, poziționate în jurul ferestrei, întăresc legătura dintre foaie și cadru, precum și reducerea distanțelor dintre punctele de reglare a închizătorilor.

Sistemul Veka 70 mm
Sistemul Veka 70 mm

Warm Edge (Bagheta Calda)

Inlocuirea distantierului din aluminiu cu distantierul termic Warm Edge reduce riscul de condensare a aburului pe geamurile din interiorul încăperii. Un avantaj particular este reducerea coeficientului Uw de 0,1-0,3 W / m2K,care mărește energia ecologică a întregii ferestre. Prin urmare, este posibilă reducerea cu succes a facturilor de încălzire cu până la 5%. Datorită unei game largi de culori și suprafeței estetice și mată, stratul intermediar conferă ferestrelor o eleganță și permite alegerea acestora în funcție de culoarea ferestrei.

Geamuri de siguranță P4

Geamurile din clasa P4 sunt formate din două sticle cu grosimea de 4 mm, interconectate cu patru foi PVB cu grosimea de 0,38 mm, care sporesc rezistența la efractie cu ajutorul unui instrument ascuțit sau tangent. Rezistenta din această clasă poate înlocui grilele de 150 mm din sârmă de oțel cu diametrul de 10 mm.

Sistemul Veka 70 mm
Sistemul Veka 70 mm

Sistem pentru protejat copiii

Ferestrele sigure sunt cele care ofera siguranță și pentru familiile cu copii. Datorită unui mâner cu funcția de incuietoare, unic pe piață, care este în oferta noastră,cei mici au posibilitatea de a rabata fereastra fără posibilitatea de a o deschide și toate acestea datorită unei inserții cilindrice speciale. Blocajul este eliberat numai după ce cheia este rotită. Următorul pas este cel de rotire al mânerului în poziția normala si automat activează încuietoarea.

Benzi anticondens

Montajul cu benzi anticondens este sistemul complex pentru instalarea tamplariei pentru ferestre și uși în stratul izolator al clădirii.  Montarea în această tehnologie se face cu utilizarea tuturor metodelor suplimentare de montaj, fie console, fie cu suruburi montaj sau spuma poliuretanica. Elementele care sunt în sistemul de benzi anticondens constituie un scut termic , este elementul de încălzire, pe baza de lipici dubluadeziv, benzi de extensie Interior + Exterior și care conferă o etanșare termică și împotriva umiditatii, precum și a miscarilor mecanice complexe și oferind o protectie corectă și o excelenta impermeabilitate.

Sistemul Veka 70 mm

Cere o oferta

Nume*
Prenume *
Email *
Telefon

Subiect

Cu ce va putem ajuta?

Trimite-ne o schema