Loading...

Usi de garaj

Usi de garaj2020-02-16T17:06:24+00:00

Uși de garaj - tipuri diverse pentru orice locuință

Proprietarii de case moderne își doresc, cu siguranță, să creeze un spațiu potrivit pentru adăpostirea autoturismelor personale în bune condiții. Din acest motiv, este important să se informeze cu privire la tipurile de uși de garaj existente în comerț pentru a găsi un produs care să se muleze perfect pe nevoile lor. Astfel, acestea trebuie să îndeplinească mai multe roluri: să fie ușor de folosit, să asigure securitatea spațiului și să aibă un design modern, în conformitate cu arhitectura locuinței.

Ușile de garaj de la Alsecco îndeplinesc cu brio toate condițiile, chiar și pe cele ale celor mai severi dintre clienți, aceștia putând alege dintr-o gamă variată de uși de garaj, la prețuri avantajoase. Dintre ele pot fi menționate ușile de garaj normale, des întâlnite la multe dintre locuințele de astăzi, ușile duble, potrivite pentru cei care au un garaj de dimensiuni mai mari, ușile de garaj secționale sau cele de tip rulou. Acestea din urmă se montează sub tavan, ocupând puțin spațiu, astfel, toată suprafața garajului putând fi utilizată în alte scopuri.

Există și posibilitatea de achiziționare a unor uși de garaj cu ușă pietonală sau a ușilor metalice, rezistente la foc pentru o durată de 30, 60 sau 90 de minute. Porțile de garaj pot fi acționate manual, deși există și varianta acționării electrice, din telecomandă. Ambele variante sunt la fel de silențioase.

Uși de garaj la prețuri accesibile și în mediul online

În mediul virtual, ușile de garaj secționale, de tip rulou, rulante, normale sau duble sunt foarte des achiziționate de către proprietari pentru că prețurile sunt unele avantajoase și oferta variată impresionează încă de la prima privire.