Loading...
Veka 82MD ProSafe – Alsecco.ro2020-02-16T16:56:08+00:00

Project Description

Ai deja un plan? Noi il transformam in realitate!
Cere o oferta
Sistemul Veka Softline 82MD ProSafe

VEKA 82MD ProSafe este rezultatul inginerilor, promovat si comercializat de catre compania ALSECCO care, datorită abilităților și responsabilității față de produs și viitori utilizatori, au de oferit gama de produse si servicii pentru a satisface una dintre cele mai importante nevoi ale omului – spiritul de securitate. Toate ferestrele realizate în sistemul Veka 82MD ProSafe, inclusiv geamurile glisante, au trecut testele până la clasa RC2. Prin urmare, investitorii obțin o ofertă complexă în care fiecare fereastră din casă are un certificat de securitate, păstrând în același timp parametrii în ceea ce privește economia de energie, de etanșare, funcționarea și estetica.

Sistemul Veka 82MD ProSafe
Sistemul Veka 70mm
Specificatii tehnice
 • SIGURANTA Sistemul Veka 82 ProSafe este echipat cu numeroase elemente care fac ca fereastra de clasă RC2 să fie rezistentă la șocuri. Inclusiv blocatori antiefractie tip ciuperca perimetrali cu reglaj independent, balamale speciale, mânerul este element cheie, geamuri securit P4 și armare cu oțel special. Este recomandabil ca montajul sistemului de ferestre Veka 82MD ProSafe sa fie efectuat de echipe profesioniste, instruite să știe cum să realizeze acest tip de servicii.
 • Economie de energie Datorită configuratiei special gandite sa ofere un randament termic maxim ne permite să folosim vitrajul cu sticla speciala P4 Ug = 0,5 W / m2 * K cu „bagheta caldă“ Warm Edge, prin care sistemul de ferestre este caracterizat printr-un coeficient de transfer de căldură foarte favorabil de 0,78 W / m2 * K pentru fereastra de refracție.
 • ETANȘARE Echiparea sistemului cu închidere tripla de garnituri și sticla specială DUPLEX, ESG si KN166, fereastra dezvolta parametrii foarte buni la etanșare situandu-se în clasa 4, cea mai mare permeabilitatea în aer. Alți parametri, cum ar fi rezistența la vânt până la clasa C4 (rezistența mecanicii de vânt care suflă cu viteza de 190 km / h) și etanșeitatea până la clasa 9A, înseamnă că ferestrele își păstrează rezistența la condițiile extreme de timp.
 • FUNCȚIONALITATE Ferestrele au multe elemente pentru a crește protecția lor iar acest fapt nu trebuie să însemne pierderea confortului funcționării lor. Veka 82MD ProSafe sunt echipate cu mânerul de basculare cu cheie, precum și cu blocarea manevrei anti-actionare gresita. În plus, mecanismul standardizat de microventilare garantează furnizarea permanentă de aer proaspăt, influențând moralul bun al locuitorilor.
 • ESTETICA Fereastra ALSECCO este mai presus de toate produsul de calitate mobil al construcției, acestea constituind totuși mare parte a investiției care influențează într-un mod major, aspectul fizic al clădirii. Ferestrele Veka 82MD ProSafe furnizate de ALSECCO, sunt disponibile în culori de furnir pentru a adapta umbra tâmplăriei la stilul întregii clădiri. Capacitatea de a personaliza culoarea de mânere și „bagheta caldă“ la culoarea profilelor de la ferestre ajuta la realizarea unui finisaj elegant unde este ușor să păstrați ferestrele curate.

Specificatii tehnice

Profile
 • VEKA, Softline 82MD, toc cu 7 camere cu etanșare centrală, cercevea cu 6 camere cu grosimea de 82 mm, clasa A, coeficientul de transfer termic Uf = 1,0 W / m2K,
 • profile din PVC rezistent,
 • grosimea peretelui se incadreaza in cel mai bun standard de calitate conform PN-EN 12608 clasa A. Profilurile de ferestre din clasa A, se disting prin grosimea peretilor exteriori de 2,8 mm minim ceea ce garanteaza stabilitatea, rezistenta la deformare si deteriorare. schimbări de temperatură și parametri excelenți de izolare fonică. Capacitatea de încărcare a compartimentarii profilului de clasă A este cu 30% mai mare decât pentru profilele de clasă B.
 • garnitura triplă cu etanșare centrală. Această soluție asigură etanșarea perfectă, izolarea acustică și termică, protejarea fierului,
 • profile disponibile în întreaga gamă de culori și imitatie din lemn.
Armare
 • ferestrele noastre moderne au, chiar și în varianta de bază, armături speciale din oțel cu rezistență excepțională în cercevele și cadre. Acesta este cel mai important element care garantează funcționarea infailibilă și pe termen lung a ferestrelor.
Geam
 • geam triplu cu coeficientul de transfer de căldură Ug = 0,6 W / m2 * K, care asigură cea mai bună izolare termică în apropierea peretelui,
 • Intermediarul termic Warm Edge (bagheta calda) reduce riscul de condensare a vaporilor pe sticla din interiorul încăperii și crește eficiența energetică a întregii ferestre cu 6%.
Feronerie
 • Winkhaus Activ Pilot: Folosim feroneria direct de la producătorul austriac renumit din lume, Winkhaus.
 • Secustik mâner Hoppe/Swing echipat cu un mecanism care blochează rotația în timpul încercărilor de a deschide fereastra din exterior. Aceasta oferă protecție suplimentară împotriva efracției. Curbura luminii și forma ergonomică conferă ferestrei o eleganță și un caracter unic,
 • blocatori anti-efracție perimetrali. Ferestrele din PVC lasa impresia ferestrelor mai puțin sigure, astfel că am decis să echipăm produsele noastre cu protecție maxima. 6,8,12 blocatori  anti-efracție care au fost deja apreciati de mii de clienți care au evitat furtul.
 • microventilatie. Acesta asigură accesul permanent la aer proaspăt pentru utilizatori, fără a le expune la frig,
 • deschiderea mecanismului de graduare (4 grade) în deschiderea OB (înălțimea ferestrei 1117 până la 1716 mm). Această soluție face posibilă adaptarea slăbirii ferestrei la condițiile meteorologice. Accesul la aerul proaspăt este un element foarte important pentru a asigura o bună sănătate și bunăstare,
 • contra-actionarea falsă și ridicarea cercevelei ușilor OB (înălțimea ferestrei 1116 mm și de la 1716 mm). Toate ferestrele sunt standard echipate. Este o garanție a siguranței operaționale și durabilității,

 

Garnituri
 • Garnitura triplă cu etanșare centrală disponibilă în trei culori garantează o etanșare perfectă, o izolare acustică și termică, protejând armătura.
Accesorii
 • grile ventilatie
 • suplimentare inchidere efractie de tip bolturi.
Vezi mai multe!

Cere o oferta

Nume*
Prenume *
Email *
Telefon

Subiect

Cu ce va putem ajuta?

Trimite-ne o schema