Loading...
Usi de PVC si Aluminiu – Alsecco.ro2019-10-28T03:14:47+00:00

Ai deja un plan? Noi il transformam in realitate!

Cere o oferta

Usa de intrare exclusiva

Acestea sunt ușile exclusive de intrare din aluminiu. Fiecare versiune a ușii exclusive este ceva unic. Recunoașteți că investiția în calitate va este rasplătită! Credeți că veți fi foarte mulțumiți de alegerea dvs.

Sistemul Veka 70 mm

Usi de intrare din aluminiu

Permanent, elegant și perfect. Aceste cuvinte caracterizează ușa de intrare din aluminiu. Aluminiu este cunoscut pentru construcția sa și proprietăți mecanice excelente. Acestea sunt foarte ușor de deschis și de închis, sunt în siguranță maxim împotriva hoții, dar ușor și rezistente la influențele externe.

Usi de intrare din aluminiu

Securitatea usii

Gândiți-vă la fitinguri bune care se ocupă de siguranță, dar și la un control ușor și o funcționalitate pe termen lung. Gândiți-vă la fitinguri bune care se ocupă de siguranță, dar și la un control ușor și o funcționalitate pe termen lung.

Usi de intrare din aluminiu

Panel decorativ pentru usi

Plăcile pentru uși sunt ușor de adaptat la clădirile moderne, dar și la o casă clasică. Doar alegeți tipul corect de umpluturi, culoare și tipul de sticlă. Dacă aveți nevoie de o ușă puternică și durabilă, vă recomandăm un tip HPL. Desigur, panourile de ușă sunt fabricate din aluminiu.

Usi de intrare din aluminiu

Sisteme culisante

Micșorarea terasei cu spațiul interior. Sistemele glisante devin din ce în ce mai de dorit, în special în clădirile noi moderne. Îi împărțim în glisare (PSK) și în glisare (HST).

Usi de intrare din aluminiu

Usi de garaj

În zilele noastre casa familiei nu este o casă familială fără un garaj pentru mașina ta. Acordați o atenție deosebită calității ușii de garaj secționale. Portile sectionale au un zgomot minim si in garaj ocupa doar un loc sub tavan, deci este posibil sa se utilizeze intreg spatiul de garaj.

Usi de intrare din aluminiu

Cere o oferta

Nume*
Prenume *
Email *
Telefon

Subiect

Cu ce va putem ajuta?

Trimite-ne o schema