Loading...

Geamuri termopan

Geamuri termopan2020-02-16T17:04:58+00:00

Geamurile termopan, potrivite pentru locuințe moderne și tradiționale

Geamul de tip termopan și-a câștigat o cotă importantă pe piața ferestrelor din România. Acesta este preferat de cei mai mulți proprietari de case vechi, care doresc să schimbe tâmplăria, dar și de cei care ridică locuințe noi, pentru că geamurile termopan au prețuri accesibile și pot fi realizate la comandă la dimensiuni variate și într-o multitudine de culori.

Modele de geamuri termopane și avantajele lor

În mediul online există o diversitate largă de modele de geamuri termopan cu două, trei, patru sau chiar până la șapte camere de izolare, cu posibilitatea instalării unui geam cu două sau cu trei foi de sticlă, cu grosimi situate între 24 și 50 de mm. Printre avantajele geamurilor termopan față de cele clasice se numără izolarea termică și fonică superioară, ceea ce duce la realizarea unui confort superior sporit.

Astfel, prin introducerea unei tâmplării PVC cu geam termopan se pot face economii substanțiale pentru încălzirea din timpul iernii sau răcirea în sezonul cald, chiar și cu până la 40%. Acest tip de geam permite încorporarea unor sisteme de securitate și antiefracție superioare. Varietatea de culori disponibile, metalice sau de imitație de lemn, oferă posibilitatea încorporării acestora în orice tip de arhitectură existentă în România.

Feronerie pentru geamurile termopan

Pentru funcționarea ferestrelor pe o durată lungă de timp și fără probleme mecanice sau pentru îndepărtarea riscului de pătrundere din exterior, geamurile termopan de la Alsecco vin cu accesorii de cea mai înaltă calitate, care încorporează ultimele inovații în acest domeniu. Sistemul de siguranță Secustik împiedică acționarea mânerului din exterior, ceea ce oferă o siguranță crescută. În plus, există posibilitatea folosirii unui mâner cu cheie, care să nu permită acționarea geamurilor termopan de către copii.